GDPR - Zásady ochrany osobních údajů

Přečtěte si, jak nakládám s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Pavel Bílek

IČ: 47131446

se sídlem Pavla Beneše 750/12, 199 00 Praha 9 Letňany

Kontaktní e-mail: info@pavelbilek.eu

 

Jaké údaje sbírám a proč

Kontaktování a poptávka služeb

V rámci budoucího plnění smlouvy sbírám vaše jméno a příjmení, email, telefon, abych mohl zodpovědět vaše dotazy a odeslat vám odpověď na poptávku.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti (účetnictví) od vás sbírám následující údaje: jméno a příjmení, email, telefon, fakturační a dodací adresu, název firmy, IČ a DIČ.

Údaje sbírám, abych mohl řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavení a archivaci daňových dokladů.

Filtrování SPAMU

Bohužel mi do kontaktního formuláře přijde kromě vaší poptávky i spam, tak sbírám IP adresu odkud email přišel. V případě, že jde z formuláře vaše poptávka, tak IP adresu neřeším a neuchovávám. V případě, že z formuláře přijde SPAM, tak danou IP adresu použiji pro zablokování aby mi SPAM příště nepřišel.

Vaše údaje nikdy nikam nepřeprodávám, nikomu neposkytuji.

 

Jak dlouho údaje uchovávám

  • Kontakt, poptávka: po dobu 3 let.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 5 let.
  • Filtrování SPAMu: po dobu 5 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.

 

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů jsou:

  • Pavel Bílek (IČ 47131446, se sídlem Pavla Beneše 750/12, 199 00 Praha 9 Letňany), která provozuje web.
  • Společnost Google (se sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin, D04 E5W5, Ireland) jako poskytovatel služeb Adwords, Analytics, Tag Manager, Search Console. www.adwords.google.com, www.analytics.google.com, www.tagmanager.google.com, www.google.com/webmasters/tools
  • Společnost Seznam (IČ 26168685, se sídlem Praha 5 - Smíchov, Radlická 3294/10, PSČ 150 00) jako poskytovatel služby Sklik. www.sklik.cz
  • Společnost Etarget (IČ 28466977, se sídlem Vocelova 5 120 00 Praha 2) jako poskytovatel služby Etarget. Viz. www.etarget.cz
  • Společnost Facebook a Instagram, se sídlem Facebook HQ, Menlo Park, CA, USA) jako poskytovatel reklamy Facebook, Instagram. Viz. www.facebook.com a www.instagram.com

 

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte, jakou mají stránky návštěvnost, jestli jste na můj web přišli z mobilu nebo počítače. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek považuji jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

 

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání emailových zpráv.

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mně na email info@pavelbilek.eu

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.5.2018.

Pavel Bílek © 2006-2018